Celestetic HydraPeel Helsinki

Hydrapeel - ihon syväpuhdistus

Celestetic HydraPeel - kivuton ihon syväpuhdistus

Celestetic HydraPeel on laitehoito, joka kirkastaa, elvyttää ja puhdistaa ihon.

HydraPeel -teknologian avulla ihon pinnalta kuoritaan kuollut ihosolukko, puhdistetaan ihohuokoset kivuttomasti alipaineen ja imun avulla sekä imeytetään aktiiviaineet kirkastaen ja kosteuttaen kasvot. Lopputuloksena välitön ihon kuulaus ja hehku.

Hydrapeel

Nopea ja tehokas HydraPeel kasvohoito

Kokeile koneellista ja tehokasta HydraPeel kasvohoitoa, joka tarjoaa nopean ja vaikuttavan tavan kirkastaa ihoa. Hoidossa poistetaan ihon pinnalta kuollut solukko, puhdistetaan huokoset kivuttomasti imun ja alipaineen avulla sekä imeytetään ihoa hoitavat tehoseerumit.

Spiraalimainen hoitokärki syöttää aineet pyörteenä ihoon, tehokkaasti huuhtoen huokosia ja pehmentäen kuollutta solukkoa sekä tukkeumia. Tämä mahdollistaa miellyttävän ja hellävaraisen puhdistuksen.

Tuloksena on tasainen, raikas, puhdistettu ja hehkuva iho. Hoidon jälkeen ei tarvita palautumisaikaa – näet tulokset välittömästi!

Tämä monipuolinen hoito soveltuu kaikille ihotyypeille, ja sen voi toistaa ihon kunnosta ja valitusta hoidosta riippuen, 1-2 viikon välein.

Hoitoa on myös mahdollista tehostaa Celestetic advanced peel 2.0 hedelmähappohoidoilla.

HydraPeel -ihon syväpuhdistus

Hydrapeel -laitteella tehtävä kivuton ihon syväpuhdistus, ihon ”imurointi” epäpuhtauksista (kuollut ihosolukko, mustapäät ja valkopäät, keratiinijäämät). Samalla iho kosteutetaan ja imeyteteään ihoon aktiiviaineita.

Käsikappaleen imuteho yhdistettynä erilaisten hoitonesteiden kanssa tekevät hoidosta tehokkaan mutta hellävaraisen ei-invasiivisen hoitomuodon. Tuloksena syväpuhdas, kirkas iho.

HydraPeel -ihon syväpuhdistus + hapotus

Hydrapeel -laitteella tehtävän kivuttoman ihon syväpuhdistuksen, ”imuroinnin” ja kosteutuksen lisäksi hoitoon kuuluu ihotyypin mukainen Celestetic advanced peel 2.0 hedelmähappohoito.

HydraPeel antiage

Hydrapeel -laitteella tehtävän kivuttoman ihon syväpuhdistuksen, ”imuroinnin” ja kosteutuksen lisäksi hoitoon kuuluu ihotyypin mukainen hapotus ja kiinteyttävä erikoisnaamio.

Celestetic kotihoito-tuotteet

Hoitolassa on myös myynnissä laaja valikoima erilaisia kotihoitotuotteita. 

Celestetic medikaalisen tason ihonhoitosarja kehitetään Belgiassa Brysselissä. Celestetic sarja antaa ratkaisut ihon ongelmiin cosmeceutical raaka-ainesiin perustuvalla teholla.

Celestetic medikaalinen ihonhoitosarja antaa ratkaisut ihon ongelmiin kuten kuiva iho, pigmenttimuutokset, arvet, herkkä iho, akne ja ikääntymisen merkit.

Celestetic sarjan tuotteet ovat puhtaita ja ne valmistetaan ilman PEG-yhdisteitä, parabeenja ja väriaineita. Kaikki sarjan tuotteet ovat hypoallergeenisia ja käyneet läpi tiukat kliiniset testit.

Sarjan tehoseerumeita on tarkoitettu käytettäväksi yhdessä laitehoitojen, kuten mikroneulauksen ja mesoporaation kanssa.

Esteet Hydrapeel hoidolle

  • Raskaus tai imetys
  • Vakavat ihosairaudet
  • Krooniset sairaudet: hepatiitti, hiv
  • Pitkäaikainen auringon valolle altistuminen
  • Iho tulehdukset
  • Immuunipuolustuksen heikkeneminen
  • Avoimet haavat hoidettavalla alueella

Varaa aika

Hydrapeel ihon syväpuhdistus

Varaa aikasi kivuttomaan ihon HydraPeel syväpuhdistukseen kosmetologi Lealta.