Kasvohoidot, Ripsien kestotaivutus, manikyyrit

Kasvohoidot & muut palvelut

Exuviance kasvohoidot

Exuviance -kasvohoidot sopivat kaikille ihotyypeille. Exuviance on tutkitusti tehokas mutta hellävarainen myös atoopikoille, rosacea-iholle, epäpuhtaalle, rasvaiselle ja pigmentoituneelle iholle. Hoidot tehoavat ja ennaltaehkäisevät ryppyjä ja juonteita.

Kaikki Exuviance -kasvohoidot kosteuttavat, uudistavat ja kirkastavat ihoa ja ne sopivat niin naisille kuin miehillekin.

 • Exuviance Basic peeling kasvohoito

  Exuviance Basic peeling kasvohoitoon sisältyy: pintapuhdistus, AHA-kuorinta, kasvohieronta, naamio ja hoitovoide

 • Exuviance Classic kasvohoito

  Exuviance Classic kasvohoito kasvohoitoon sisältyy pintapuhdistus, AHA-kuorinta, kasvohieronta, mekaaninen ihonpuhdistus, naamio ja hoitovoide

 • Exuviance De Luxe kasvohoito

  Exuviance De Luxe kasvohoitoon sisältyy: pintapuhdistus, AHA-kuorinta kasvoille ja decolteelle, mekaaninen ihonpuhdistus, kasvo ja decolteen hieronta, erikoisnaamio, silmänympärysnaamio ja hoitovoide

Celestetic. PROFESSIONALS kasvohoidot

Celestetic on medikaalinen ja hypoallergeeninen ihonhoitosarja Belgiasta, joka antaa ratkaisut ihon ongelmiin kuten kuiva iho, pigmenttimuutokset, arvet, herkkä iho, akne ja ikääntymisen merkit.

Celestetic Advanced Peel 2.0 hedelmähappohoidot

Celestetic Advanced Peel 2.0 hedelmähappohoidot ovat kemiallisia kuorintoja, jotka toimivat kontrolloidusti kuorien epidermistä ja imeytyen syvälle ihoon. Kuorinta valitaan asiakkaan ihotyypin mukaan.

 • Vähentää syviä juonteita
 • Nostaa juonteita ja kiinteyttää ihokudosta
 • Parantaa ihon rakennetta
 • Tasapainottaa ihon toimintoja
 • Hoitaa akneihoa ja aknearpia
 • Vaalentaa pigmenttiläikkiä
 • Edistää kollageenin ja elastiinin muodostumista
 • Parantaa leikkauksen jälkeisen hoidon tuloksia
 • Pure peel

  Rasvainen & sekaiho, aknearvet, lisääntynyt talintuotanto, suuret ihohuokoset, hormonaalinen akne, bakteerien aiheuttama akne

 • Sensitive peel

  ruusufinni ( ei aktiivisena), punotus ja tulehdukset, Ohut ja vaurioitunut iho, kutiseva iho

 • Anti-Aging Peel

  Kaikenikäiset ihot, valovaurioitunut iho, juonteet ja rypyt, kiinteyden puute.

Celestetic C-Pen mikroneulaus

Celestetic C-Pen mikroneulaus on ammattilaisen tekemänä tuloksia antava ja turvallinen hoitomuoto. C-Pen mikroneulauksessa yhdistyvät korkeatasoiset tehoaineet ja teknologia.

Mikroneulauksella voidaan hoitaa ikääntymisen merkkejä (rypyt ja juonteet, kiinteytystä kaipaava iho), arpia (akne, kirurgiset), auringon vaurioittamaa ihoa, pigmenttimuutoksia, laajentuneita huokosia, epäpuhdasta ihoa tai couperosaa.

Mikroneulauksella tehtävä hallittu trauma saa ihon korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti ilman pitkiä toipumisaikoja. Koska mikroneulaus perustuu ihon luonnolliseen vahvistumiseen eli ihon oman kollageenituotannon lisääntymiseen, vaatii lopullisten tulosten näkyminen tietyn, oman aikansa.

Mikroneulaushoidossa käytetään Celestetic C-EM ammattiseerumeita.

Hoito suunnitellaan aina yksilöllisesti hoitoalueen/ tarpeen mukaan.

Celestetic advanced peel 2.0 ja mikroneulaushoidon jälkeen

 • saunominen ja kylpylässä käynti on kiellettyä 3 päivää hoidosta
 • aurinkoa ja erityisesti auringonpalvomista tulee välttää 3 päivää hoidosta
 • hoidon jälkeen ihoa tulee kosteuttaa säännöllisesti, iho saattaa hilseillä muutaman päivän päästä hoidosta. suosittelemme sarjan hydra care voidetta jälkihoitoon.
 • Aurinkovoidetta on välttämätöntä käyttää vähintään 7 päivää hoidosta (minimi spf30)

Hydrapeel -ihon syväpuhdistava kasvohoito

Celestetic HydraPeel on laitehoito, joka kirkastaa, elvyttää ja puhdistaa ihon.

HydraPeel -teknologian avulla ihon pinnalta kuoritaan kuollut ihosolukko, puhdistetaan ihohuokoset kivuttomasti alipaineen ja imun avulla sekä imeytetään aktiiviaineet kirkastaen ja kosteuttaen kasvot. Lopputuloksena välitön ihon kuulaus ja hehku.

Voidaan yhdistää Celestetic advanced peel 2.0 hedelmähappohoitoihin.

Meso + Cryo kasvohoito

 • voidaan tehdä kaikille ihotyypeille kaikkina vuodenaikoina
 • Aktiiviaineiden imeytyminen 80%
 • imeytyminen syvälle ihoon
 • Kollageenin ja elastaanin tuotanto lisääntyy
 • kiinteyttävä ja liftaava vaikutus
 • Ihon ulkonäkö nuorenee/täyttövaikutus
 • Turvotus vähenee
 • Ei- invasiivinen hoito
 • Vaihtoehto mikroneulaukselle
 • Räätälöidään ihosi tarpeen mukaan

 

Hoito sisältää Peels 2.0 happohoidon ja neulattoman mesoporaatio -laitehoitokäsittelyn kasvoille ja kaulalle. Mesoporaatio tai toiselta nimeltään elektroporaatio on merkittävä innovaatio kosmeettisessa ihonhoidossa.

Elektroporaatiossa käytetään hyväksi sähköimpulsseja, joiden avulla ihoon tehdään kanavia väliaikaisesti. Solukalvon läpäisevyys kasvaa hetkellisesti huomattavasti, mikä mahdollistaa aktiivisten ainesosien syvällisen tunkeutumisen jopa 80% :sti, jolloin aikaansaadaan monet hyödylliset vaikutukset ihoon. Mesoporaatiohoito yhdistettynä spesifisiin peptidiseoksiin, kollageeniin, vitamiineihin ja hyaluronihappoon stimuloi se fibroblastisoluja tuottamaan enemmän kollageeniä ja elastiinia, mikä saa aikaan kiinteämmän, kirkkaamman ihon, jossa on vähemmän juonteita ja epätäydellisyyksiä.

Hoitosarjan jälkeen ihossa nähdään merkittäviä parannuksia. Solujen aineenvaihdunta ja ihon kosteuspitoisuus paranevat. Hoidon tuloksena on liftattu ja kiinteä iho. Viilentävä Meso + Cryo -hoitopää virkistää ihoa. Hoito soveltuu erinomaisesti myös couperoottisen ihon hoitoon.

iS Clinical kasvohoidot

Tuotesarja on yksi USA:n suosituimmista medikaalisen tason ihonhoitosarjoista.

Puhtaat, farmaseuttisen tason kasvipohjaiset raaka-aineet, kasvutekijät, tarkasti valvotut valmistusjärjestelmät ja monessa eri roolissa samanaikaisesti toimivat kasvohoidot ja kotihoitotuotteet.

iS Clinical sarjan tuotteilla saadaan aikaan todellisia tuloksia nopeasti.

iS CLINICAL -tuotelinja koostuu ensiluokkaisen laadukkaista ja tehokkaista puhdistustuotteista, erilaisista iho-ongelmia hoitavista ihonhoitotuotteista, kosteuttavista tuotteista ja aurinkosuoja tuotteista. Ne sisältävät markkinoiden innovatiivisimpia ainesosia ja jotka ovat todistetusti tuottaneet turvallisia tuloksia ihonhoidon saralla jo yli vuosikymmenen ajan.

 • iS Clinical Fire&Ice Facial kasvohoito

  Kliinisesti aktiivinen happokuorintahoito, joka häivyttää ryppyjä ja juonteita, tasoittaa ja pehmentää ihoa ja edistää solutason uudistumista ilman toipumisaikaa siten, että iho ei ala kuoriutua hoidon jälkeisinä päivinä, kuten perinteisten happokuorintojen jälkeen. Hoidon kesto noin 45min.

Radiofrekvenssi­hoito

RF-hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia ja lisää ihon kollageenin muodostumista. Lämmön avulla voidaan vaikuttaa kudoksen toimintaan ja tasapainoon. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Iho kiinteytyy, jonka seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät.

Radiofrekvenssihoidon etu on se, että kirurgisia voidaan siirtää kauemmaksi tulevaisuuteen.

RF- hoito sopii hyvin esim. aurinkovaurioituneen ja vanhentuneen ihon kiinteyttämiseen.

Radiofrekvenssihoito -RF

Hoitoalueet

 • Silmänympärysiho, kiinteytys/silmäpussit/tummat silmänaluset
 • Huulirypyt
 • ”Hamsteripussit”
 • Suunympärysjuonteet
 • Nasolabiaalipoimut
 • Roikkuva kaulan iho
 • Kaulan alueen rypyt ja kiinteytys


Parhaimman tuloksen saa sarjahoidolla mutta jo yhdellä hoitokerralla saadaan hyvää tulosta. Saavutetun tuloksen ylläpitämiseksi suositellaan hoitoa 2-3 kuukauden välein.

Hoito soveltuu myös vartalolle (esim. allit, raskausarvet, leltto iho ja selluliitti).

Toipumisaikaa ei tarvita hoidon jälkeen. Radiofrekvenssihoito on turvallista ja kivutonta ja se tuntuu lämpönä iholla.

Muut kasvohoidot

Soma Uplifting kasvohoito

Hoito sisältää Soma Uplifting -kasvojen hieronnan, jossa napakoilla sormipyöritysliikkeillä ja sormipainalluksilla käydään läpi kasvot, kaula, decoltee ja pää. Hierontaa jatketaan Soma Uplifting Roller hoito-osioon, jossa käydään läpi Painaa- Rullaa -Vapauta -tekniikalla samat alueet.

Hieronnat lisäävät lihaskudosten kimmoisuutta ja niiden aineenvaihduntaa. Hoidot kiinteyttävät kasvoja, hehkeyttävät ihoa, voimauttavat mieltä ja koko kehoa.

Hoidon kesto noin 45 min (sisältää alkupuhdistuksen ja loppuvoiteen).

Ultraääni-ihonpuhdistus

Hoito sisältää pintapuhdistuksen, ultraäänipuhdistuslaitteella tehtävän kuorinnan ja ihonpuhdistuksen, kasvohieronnan ja naamion. Mekaaninen ihonpuhdistus tehdään lisäksi tarvittaessa.

Harmonia -kasvohoito 45min

Hoito on kevyt kasvolihaksia ja mieltä rentouttava hoito. Hoito sisältää pitkän hieronnan, jossa käsitellään kasvojen lisäksi decolteen ja pään alue. Hoidon lopussa saat nauttia halutessasi äänimaljojen suloisista soinnuista. Hoidolla aikaansaamme ihon verenkierron ja aineenvaihdunnan vilkastumista sekä raikkaan kirkastuneen ilmeen. Kaikki hoidossa käytettävät tuotteet valitaan ihotyyppisi mukaan ja sen hetkisen ihon kuntosi mukaan. 

YumiLashes - Ripsien kestotaivutus (Lash lift)

Yumi™Lashes -ripsien kestotaivutus- on todellinen vallankumous kauneuden maailmassa. Se on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä, ilman liimaa ja irto-osia Yumi™Lashes on todellinen vaihtoehto ripsienpidennyksille ja irtoripsille.

Yumi™Lashes on hoito, joka parantaa omien luonnollisten ripsiesi ulkonäköä. Et tarvitse ripsipidennyksiä. Yumi™Lashes – käsittely uusitaan 8-12 viikon välein. Yumi™Lashes hoidon tulos kestää 8-10 viikkoa, joka on silmäripsien normaali elinkaaren pituus.

Yumi™Lashes hoito kestää vain reilun tunnin, jonka aikana voit rentoutua 

 Huom! YumiLashes ripsien kestotaivutushoitoja teemme vain 16 vuotta täyttäneille.

YUMILASHES ripsien kestotaivutus helsingissä

Manikyyrit

Palveluihimme kuuluu myös minimanikyyri, manikyyri sekä manikyyri ranskalaisella lakkauksella. Voit lukea lisää geelilakkaus ja manikyyri palveluistamme täältä.

Manikyyrit ja jalkahoidot kosmetologi lea helsinki

Geelilakkaukset

Geelilakkaus on suosittu menetelmä saada kestävä ja kaunis pinta kynsiin. Geelilakkausta voidaan tehdä sekä luonnon kynsiin että rakennekynsiin.

Super Nailin ProGel-geelilakat kuuluvat markkinoiden käytetyimpiin merkkeihin. 

ProGel-geelilakkaus on nopea ja helppo tapa saada kauniit kynnet! 

 • 100% geeliä
 • nopea ja helppo tehdä
 • superkestävä
 • upea kiilto
 • LED- ja UV- kovetteinen; LED valossa vain 30 sekuntia
 • helppo poistaa

Geelilakkaus on myös loistava tapa pitää varpaankynnet huolitellun näköisenä.

Jalkahoidot ja geelilakkaukset

Jalat ovat meille tärkeät ja siksi niiden hyvinvointiin kannattaa satsata. Kuivat ja kovettumia sisältävät jalat voivat olla myös kipeät. Joten miltäpä kuulostaisi esimerkiksi hoito, joka jalkojen huoltamisen lisäksi pitää sisällään myös kuorinnan ja rentouttavan hieronnan.

Jalkahoidot

Varpaankynsien geelilakkaus

 • Värilakkaus

 • Ranskalainen lakkaus

 • Geelilakanpoisto/ värinvaihto

 • Geelilakkaus+ jalkahoito

Äänimaljahoidot

Äänimaljahoito perustuu värähtelyyn ja äänimaljojen tuottamiin ylä-ääniin. Äänivärähtelyt vaikuttavat kehon nesteisiin, kaikkiin soluihin, luustoon, eri kudoksiin, sisäelimiin ja aivoaaltoihin.

Fysiologisella tasolla harmoniset äänet vaikuttavat parasympaattisen eli lepohermoston aktivoitumisen kautta moniin kehon toimintoihin: verenpaine ja pulssitaso laskee, hidastaa aivorytmejä normaalin valvetilan betatasolta alfa-ja theta-taajuudeelle, jolloin rentoudut. Oksitoniinin,endorfiinin ja seratoniinin erittyminen lisääntyy sekä hermosto ja lihakset rentoutuvat.

Lämpimästi tervetuloa kokemaan kehoa ja mieltä lempeästi rentouttava äänimaljahoito! Voit tilata minut työpaikallesi tyhy tai tiimipäiville pitämään äänirentoutuksen ryhmälle tai vaikka kotiisi esim baby showereille.

 • Yksilöhoito

  Yksilöhoidossa asiakas makaa hoitopedillä lämpimän viltin alla äänimaljojen soidessa taustalla ja keholla.

Sointurentoutus

Sointurentoutus on rentouttava äänimatka, jonka aikana Tiibetiläiset äänimaljat, kongit, koshit ja muut soittimet, johdattavat sinut lempeästi ja harmonisesti syvälle rentoutumisen taianomaiseen tilaan. Yhteys omaan itseesi vahvistuu, kehon ja mielen rentoutuessa.

Sointurentoutuksessa istutaan tai maataan rennosti jooga-alustalla tai viltillä. Ohjaaja soittaa erilaisia käsin taottuja maljoja. Saat keskittyä vain itseesi ja omaan olotilaasi. Sointurentoutus kestää noin 60 minuuttia.

Kysy lisää soittamalla tai laittamalla minulle sähköpostia.

Varaa aika hoitoon

Tuloksellista ihonhoitoa, kauneutta ja hyvinvointia. Varaa aikasi netistä juuri silloin kun sinulle sopii tai tee varaus soittamalla 050 337 3501.