ripsien kestotaivutus helsinki

Yumi™Lashes -ripsien kestotaivutus

Yumi™Lashes ripsien kestotaivutus eli lash lift

Yumi™Lashes-hoito korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella ripsiesi kestotaivutuksella sekä kestoväreillä. Tavallisen ripsipermanentin sijaan Yumi™Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta.

YUMILASHES ripsien kestotaivutus helsingissä

Mitä YUMI™ Lashes -hoidossa tehdään?

Ripset liimataan vesiliukoisella liimalla silikonimuoteille, joita on erikokoisia eri pituisille ripsille. Muottien, tuotteiden ja erityisen tekniikan avulla ripset taivutetaan haluttuun asentoon.

Kuinka kauan YUMI™ Lashes -kestotaivutuksen tekeminen kestää?

YUMI™ Lashes ripsien kestotaivutushoito kestää noin 90minuuttia, jonka aikana voit rentoutua täydellisesti.

Kuuluuko YUMI™ Lashes -kestotaivutukseen ripsien kestovärjäys?

Kestovärit viimeistelevät näyttävän katseesi ja saavat silmäsi säihkymään! Yläripsien kestovärjäys kuuluu aina kestotaivutushoitoon.

Onko YUMI™ Lashes -hoidolle ikäraja?

Kyllä on. YUMI™ Lashes ripsien kestotaivutushoitoja teemme vain 16 vuotta täyttäneille.

Mitä hyötyä minulle on YUMI™ Lashes -kestotaivutuksesta?

YUMI™ Lashes korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella ripsiesi kestotaivutuksella sekä kestoväreillä. YUMI™ Lashes on hoito, joka parantaa omien luonnollisten ripsiesi ulkonäköä.

Kuinka usein YUMI™ Lashes -käsittelyn voi uusia?

YUMI™ Lashes – käsittely voidaan uusia 8 viikon välein. YUMI™ Lashes kestotaivutushoidon tulos kestää 8-10 viikkoa, joka on silmäripsien normaali elinkaaren pituus.

Miten ja miksi kestotaivutushoidon vaikutus loppuu?

Ripset uudistuvat 3kk:n aikana täysin, joten tuon ajan kuluessa kestotaivutuskäsittelyn saaneet ripset ovat pudonneet ja tilalle ovat kasvaneet uudet, kestotaivuttamattomat ripset. YUMI™ Lashesin vaikutus siis loppuu, kun taivutus lähtee vaihtuvien ripsien mukana.

Milloin ja missäYUMI™Lashes on syntynyt?

YUMI™Lashes -kestotaivutus syntyi Ranskassa vuonna 2008 ja rantautunut Suomeen 2012. Vuonna 2019 YUMI™Lashes -tuotteet uudistettiin vielä entistäkin hoitavimmiksi ja siitä lähtien super-hoitavat ” YUMI™ 2.0” -tuotteet ovat olleet käytössä.

Miksi juuri Yumi Lashes kaikista tarjolla olevista kestotaivutus brändeistä?

Yumi™Lashes on maailman ensimmäinen ripsien kestotaivutusmerkki ja se onkin ollut vuodesta 2012 uraauurtava toimija alalla. Yumi Lashes tunnetaan ympäri maailmaa, ja brändi toimii yli 65 maassa.

Yumi Lashes -tuotteet sisältävät monin verroin enemmän hoitavia aineita, kuin yksikään kilpaileva tuotemerkki. Käsittelyssä käytettävät huolellisesti valitut aktiiviaineet, kuten seerumin D-pantenoli ja keratiini, hellivät ja suojaavat luonnollisia silmäripsiä.

Yumi Lashes -tuotteiden kehitys pohjaa vankkaan alan asiantuntemukseen. Koska brändi haluaa tarjota parasta laatua on Yumi Lashes -tuotteiden valmistusprosessi tarkkaan säännelty. Korkeiden laatuvaatimusten mukaisesti YumiLashes -käsittely on kehitetty tiiviissä yhteistyössä laboratorioiden kanssa, jotka panostavat laadunvarmistukseen ja -valvontaan.

Kaikki Yumi Lashes -tuotteet valmistetaan ja pakataan Ranskassa.

Yumi Lashes -tuotteet ovat turvallisia käyttää eivätkä aiheuta vaaraa tai haittaa Yumi Lashes -kestotaivutuskäsittelyn tekijöille tai asiakkaille.

YUMI™Lashes -kestotaivutuksen kotihoito-ohjeet

Näillä ohjeilla saat ripsesi pysymään kauniimpina pidempään:

  • Älä kastele ripsiäsi kahteen vuorokauteen, sillä vesi saattaa kuivattaa kemiallisesti käsitellyn karvan.
  • Harjaa ripsiäsi aamuin illoin, jotta ne pysyvät siisteinä ja pääsevät koko pituudeltaan oikeuksiinsa.
  • Uuden Yumi™Lashes -kestotaivutushoidon voit ottaa noin 8 viikon kuluttua.

Varaa aika

Yumi™Lashes ripsien kestotaivutus

Varaa aika Yumi™Lashes -ripsien kestotaivutukseen kosmetologi Lealle ja kohota katseesi!