RF eli radiofrekvenssi Helsinki

Radiofrekvenssi kasvohoito

Ditelle Radiofrekvenssi

RF-hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia, lisäten kollageenin muodostusta ihossa. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Lämpö parantaa verenkiertoa ja kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin.

Radiofrekvenssihoito lisää kollageenin ja elastaanin muodostumista, tärkeää ihon kiinteytymiselle. Solukalvojen läpäisevyys paranee, entsyymitoiminta aktivoituu, pintakapillaarit ja rasvasolut kutistuvat. Lämpö parantaa verenkiertoa ja kuona-aineet poistuvat kudoksista tehokkaammin. Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho, juonteet tasoittuvat ihon kiinteytyessä. Hoito palauttaa ihon luonnollisen tasapainon, vähentää vapaita radikaaleja ja parantaa lymfanestekiertoa.

Radiofrekvenssihoito soveltuu silmänympärysryppyjen, huultenympärysryppyjen ja otsaryppyjen hoitoon. Hoito kiinteyttää voimakkaampien juonteiden alueita ja veltostunutta ihoa kokonaisuutena. Se myös pienentää laajentuneita ihohuokosia ja paikallisia rasvakertymiä, kuten kaksoisleukaa.

Hoito soveltuu myös vartalolle (esim. allit, raskausarvet ja selluliitti).

Radiofrekvenssihoito on turvallista ja kivutonta, tuntuen miellyttävänä lämpönä iholla.  Parhaimman tuloksen saa sarjahoidolla mutta jo yhdellä hoitokerralla saadaan hyvää tulosta. Parhaat tulokset saavutetaan 4-8 kerran sarjahoidolla, suoritettuna 1-2 kertaa viikossa.

Ylläpitohoitoja suositellaan 1-2 kuukauden välein.

Kenelle RF-hoito ei sovi?

RF-hoito ei sovi henkilöille, joilla on sydämentahdistin, ihotaudin aiheuttamat vauriot, palovammat tai muutokset hoidettavalla alueella, kuume tai akuutit tulehdukset, pahalaatuiset kasvaimet tai käynnissä olevat syöpähoidot, kaikki hoidettavalle alueelle injektoitavat aineet tai raskaus.

Varaa aika

Rf hoito

Varaa aika kiinteyttävään RF-kasvohoitoon kosmetologi Lealle.