Mikroneulaus helsinki

Mikroneulaus

Kosmetologi Lea - Mikroneulaushoidot ammattitaidolla

Etsitkö laadukasta mikroneulaushoitoa? Kosmetologi Lea tarjoaa ammattitaitoisesti suoritettuja mikroneulaushoitoja, jotka aktivoivat ihon kollageenintuotantoa, edistävät uudistumista ja parantavat verenkiertoa. Koe mikroneulauksen vaikutukset, kun iho saa upean hehkun ja näyttää entistä eloisammalta.

Tutustu palveluihimme ja varaa aikasi nyt!

Hoitava mikroneulaus ihollesi

Haluatko nuorentaa ihoasi? Mikroneulaus on tehokas hoitomenetelmä tarjoten monipuolisen ratkaisun erilaisiin iho-ongelmiin, kuten juonteisiin, ryppyihin ja aknearpiin.

Mikroneulauksella vahvistat ihoasi ja palautat sen kimmoisuuden aktivoimalla samalla ihon kollageenin tuotantoa.

Mikroneulauksessa ihoon aiheutetaan hallitusti pieniä vaurioita, käynnistäen ihon luonnolliset paranemisprosessit. Tämä stimuloi ihon uudistumista, edistää nopeampaa paranemista ja tuo tehokkaita tuloksia.

Suosittelemme mikroneulausta sarjahoitona parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

Säännöllisellä mikroneulauksella häivytetään juonteita, ryppyjä, aknearpia, arpia sekä pigmenttiä.

Varaa aikasi mikroneulaushoitoon Kosmetologi Lealle ja anna ihosi kokea uudistava hoito.

Mikroneulauksen monipuoliset hyödyt: Mitä mikroneulaus hoidolla voidaan saavuttaa?

Mikroneulaus tarjoaa tehokkaan ratkaisun monenlaisiin iho-ongelmiin, poistamalla tehokkaasti epäpuhtauksia. Hoito soveltuu erinomaisesti arpikudoksen, laajentuneiden ihohuokosten, rosacean, juonteiden, ryppyjen ja ihon veltostumisen hoitoon.

Lisäksi mikroneulaus toimii anti-age-hoitona nuorentamalla ihoa. Se parantaa ihon verenkiertoa, edistää solujen hapensaantia ja ravinteiden imeytymistä sekä aktivoi kollageenin tuotantoa, ylläpitäen ihon nuorekkuutta. Mikroneulauksen monipuolisuus avaa lukuisia mahdollisuuksia ihosi hyvinvoinnille.

Juonteet ja rypyt

Mikroneulaus käynnistää ihon luonnollisen paranemisprosessin, stimuloiden kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Uusi kollageeni tekee ihosta vahvemman ja joustavamman, vähentäen juonteiden ja ryppyjen näkyvyyttä.

Epäpuhdas iho

Mikroneulauksen aiheuttamat pienet neulareiät poistavat tukkeutuneita talirauhasia ja avartavat ihohuokosia, vähentäen aknen muodostumista. Hoito parantaa ihon läpäisevyyttä, helpottaen tehokkaiden hoitotuotteiden imeytymistä.

Hyperpigmentaatio

Ihonsävyn epätasapainoa voidaan hoitaa mikroneulauksella, joka aktivoi ihon uusiutumista ja edistää uusien ihosolujen muodostumista. Tämä auttaa vähentämään liiallista pigmentaatiota ja tasoittamaan ihon sävyä.

Arvet

Mikroneulaus tarjoaa tehokkaan hoidon arville stimuloimalla ihon uudistumista ja kollageenin tuotantoa. Neulauksen mikrovauriot edistävät ihon paranemista, mikä johtaa arpien vähenemiseen ja ihon sileyden palautumiseen.

Kokeile mikroneulausta ja anna ihosi kukoistaa!

Mikroneulaus: kuinka se toimii ja miten se parantaa ihosi tilaa

Mikroneulaushoidon aloitetaan perusteellisella puhdistuksella ja kuorinnalla varmistaaksemme, ettei iholle jää epäpuhtauksia tai likaa.

Varsinainen mikroneulaus suoritetaan mikroneulauskynällä, joka yhdistetään sopiviin hoitoseerumeihin. Mikroneulaushoidossa käytetään Celestetic C-EM ammattiseerumeita. Kynän pienet neulat luovat tuhansia mikrokanavia ihon pintaan, mahdollistaen hoitoseerumin tehokkaan imeytymisen. Iho reagoi mikrovaurioihin käynnistämällä luonnolliset paranemisprosessit, mikä nopeuttaa ihon uudistumista.

Mikroneulauksen ansiosta kollageenin tuotanto kasvaa ja verenkierto paranee, tehden ihosta kiinteämmän. Tämä auttaa merkittävästi juonteiden tasoittumisessa ja ihon sävyn kirkastumisessa.

Kenelle mikroneulaus ei sovi?

Hoitoa ei suositella raskaana oleville. Mikroneulausta ei tehdä, mikäli sinulla on: ihosyöpä, parhaillaan käynnissä oleva solunsalpaaja- tai sädehoito, aktiivinen bakteeri- tai virustulehdus, Herpes simplex, akne 4 vaihe, syylät, bakteeri/ sieni-infektiot, aurinkokeratoosi, hemofilia tai skleroderma, kolmoishermosärky, taipumus arpikeloidiin, Roaccutan-kuuri tai verta ohentava lääkitys, rikki oleva atooppinen iho, psoriasis, laaja-alainen ruusufinni, dermatiitti, raskaus tai imetys (ei varsinaista este, mutta voi altistaa mustelmille ja pigmenttimuutoksille).

Mikäli sinua mietityttää sopiiko hoito juuri sinulle ota yhteyttä etukäteen soittamalla numeroon 050 3373 501.

Mikroneulauksen jälkihoito

Mikroneulauksen jälkihoito on tärkeä vaihe, joka auttaa varmistamaan ihon optimaalisen paranemisen ja pitkäaikaiset tulokset.

  • Vältä voimakasta auringonvaloa muutaman päivän ajan hoidon jälkeen. Aurinkosuoja on tärkeä, jos ulkoilet, jotta iho suojataan auringon haitallisilta vaikutuksilta.
  • Vältä voimakkaita kemikaaleja, kuten alkoholipohjaisia puhdistusaineita tai voimakkaita hajusteita, jotka voivat ärsyttää ihoa.
  • Pidä kädet puhtaina ja vältä koskettelemasta kasvojasi likaisin tai käsittelemättömin käsin.
  • Vältä meikin käyttöä muutaman tunnin ajan hoidon jälkeen, ja vältä voimakasta fyysistä aktiivisuutta, joka voi aiheuttaa hikoilua ja lisätä bakteerien leviämisen riskiä.
  • Käytä hellävaraista kosteusvoidetta, joka auttaa ylläpitämään ihon kosteustasapainoa ja nopeuttamaan paranemista.
  • Vältä kuumia suihkuja ja saunomista muutaman päivän ajan, koska kuumuus voi ärsyttää ihoa ja hidastaa paranemista.
  • Seuraa tarkasti jälkihoito-ohjeita, jotka voivat vaihdella hoidon tyypin ja yksilöllisten tarpeiden mukaan.

 

On tärkeää muistaa, että jokainen iho reagoi eri tavalla, joten yksilölliset ohjeet voivat vaihdella. Jos epäilet reaktioita tai koet epämukavuutta, ota yhteyttä saadaksesi lisäohjeita.

Varaa aika

Mikroneulaus

Haluatko kokea ihon uudistumisen mikroneulauksen avulla? Varaa aika nyt kosmetologi Lealle ja anna ihosi loistaa!