Geelilakkaus käsien ja varpaiden kynsille, sekä manikyyri

Geelilakkaus ja manikyyrit

Geelilakkaukset

ProGel-geelilakkaus on erittäin suosittu menetelmä kauniiden ja kestävien kynsien saavuttamiseksi niin luonnonkynsissä kuin rakennekynsissäkin. Tämä menetelmä tarjoaa monia etuja, jotka tekevät siitä suositun valinnan kynsienhoitoon.

Yksi ProGel-geelilakan suurista eduista on sen kestävyys. Kun geelilakka on kovettunut kynsiin, se muodostaa erittäin kestävän ja naarmuuntumattoman pinnan. Tämä tarkoittaa, että kynnet pysyvät kauniina ja siisteinä pidempään, kestäen arjen haasteita paremmin kuin perinteiset kynsilakat. Lisäksi ProGel-geelilakka antaa kynsille upean kiillon, mikä tekee käsistäsi ja varpaistasi huolitellun näköiset.

Super Nailin ProGel-geelilakat ovat tunnettuja laadustaan ja helppokäyttöisyydestään. Niiden koostumus on 100% geeliä, mikä takaa kestävän lopputuloksen. Levitys on nopeaa ja vaivatonta, ja geelilakka kovettuu LED- tai UV-valossa nopeasti – LED-valossa vain 30 sekunnissa. Tämä tekee kynsien laittamisesta entistäkin kätevämpää ja nopeampaa.

Vaikka geelilakkaus tarjoaa erinomaisen kestävyyden, se on myös helppo poistaa ammattilaisen avulla ilman vahinkoja omille kynsillesi. Tämä tekee geelilakan vaihtamisesta tai uuden värin kokeilemisesta vaivatonta ja turvallista.

Kosmetologi Lean palveluihin kuuluu värilakkaus, ranskalainen geelilakkaus, geelilakkauksen värinvaihto sekä geelilakan poisto. Tutustu hinnastoon tai varaa aika.

Geelilakkaus varpaankynsille

ProGel-geelilakkaus ei rajoitu vain kynsiin – se on myös erinomainen tapa pitää varpaankynnet huolitellun näköisinä. Kestävyys ja upea kiilto tekevät varpaankynsistäsi tyylikkäät ja siistit pidempään.

Valitsemalla ProGel-geelilakan saat siis kestävät, kauniit ja huolitellut kynnet helposti ja vaivattomasti. Se on loistava valinta kaikille, jotka haluavat pitää kynnet upeina ja tyylikkäinä pitkään ilman jatkuvaa huoltoa.

Manikyyrit

Manikyyri on kauneudenhoitopalvelu, joka keskittyy käsien ja kynsien hoitoon ja kaunistamiseen. Se ei pelkästään tee kynsistäsi kauniita, vaan myös edistää käsien ja kynsien terveyttä. Manikyyriprosessi sisältää useita vaiheita, kuten kynsien muotoilun, kynsinauhojen hoidon, kynsien kiillotuksen tai lakkaamisen sekä usein myös rentouttavan hieronnan käsiin.

Manikyyri voidaan räätälöidä yksilöllisesti tarpeidesi ja toiveidesi mukaisesti. Voit valita perinteisen manikyyrin, jossa kynnet muotoillaan ja lakataan haluamallasi värillä tai klassisella ranskalaisella lakalla. Geelilakkauksella saat kestävämmän ja kiiltävämmän lopputuloksen, joka säilyy pitkään virheettömänä.

Manikyyri ei ole vain kosmeettinen hoito, vaan se myös parantaa kynsien kuntoa. Kynsinauhojen huolellinen käsittely auttaa välttämään kynsinauhojen repeämiä ja tulehduksia. Lisäksi säännöllinen manikyyri voi vahvistaa ja parantaa kynsien rakennetta.

Anna itsellesi hetki rentoutumista manikyyrin parissa ja anna minun huolehtia käsiesi ja kynsiesi hyvinvoinnista parhaiden tuotteiden ja menetelmien avulla. Varataksesi oman manikyyriaikasi ja hemmotellaksesi itseäsi, ota yhteyttä ja anna käsiesi loistaa!

Suositeltava aikaväli manikyyrikäynneille vaihtelee yksilöllisesti, mutta suosittelemme palvelun toteutusta säännöllisesti 2–4 viikon välein.

Perinteinen manikyyri keskittyy kynsien muotoiluun, kynsinauhojen hoitoon ja lakkaamiseen. Geelilakkauksessa käytetään kestävämpää geelipohjaista lakkaa, joka kuivatetaan UV-valolla ja geelilakkaus kestää yleensä pidempään ilman lohkeilua.

Ammattitaitoisesti tehty manikyyri ei ole haitallinen kynsille. Päinvastoin, se voi parantaa kynsien terveyttä poistamalla kuollutta ihosolukkoa ja kosteuttamalla kynsinauhoja.

Useimmissa tapauksissa manikyyrin tekeminen raskauden aikana on turvallista. On kuitenkin hyvä keskustella asiasta ensin terveydenhuollon ammattilaisen kanssa, erityisesti jos on käytössä erityishoitoja tai rajoituksia.

Manikyyrin kesto riippuu valitusta palvelusta ja kynsien kunnosta. Tyypillisesti perinteinen manikyyri kestää noin 30–45 minuuttia.

Geelilakkaus voi kestää jopa 2–3 viikkoa riippuen kynsien kasvuvauhdista ja päivittäisistä aktiviteeteista. Pidemmän keston varmistamiseksi suositellaan käyttämään kynsien hoitoon tarkoitettuja tuotteita ja välttämään kynsien voimakasta rasitusta.

Kynsien hoito manikyyrin jälkeen sisältää säännöllisen kynsinauhojen kosteuttamisen, käsien ja kynsien suojaamisen käsineillä esimerkiksi puhdistustöitä tehdessä sekä välttämällä voimakkaita kemikaaleja suoraan kynsillä.

Geelilakkaus Helsinki | hakaniemi

Varaa aika manikyyriin

Laadukkaat käsi- ja jalkahoidot, geelilakkaukset sekä manikyyrit. Ota yhteyttä ja varaa aikasi nyt!