Sokerointi helsinki

Sokeroinnit

Sokerointi on nopea, tehokas ja kaikille ihotyypeille hellävarainen tapa päästä eroon ihokarvoista. Sokerointi samalla kuorii ihoa poistaen kuolleen ihosolukon, tehden siitä silkkisen pehmeän ja kirkkaamman näköisen. Käytän hoitolassani Radeq Lab sokerointi tuotteita. “Radeq Lab kehittämät sokerointituotteet vievät sokeroinnin uudelle tasolle. Radeq Labin sokerit ovat maailman ensimmäiset ihoa hoitavat, prebioottiset sokerit. INUFLEX TECHNOLOGY™ on Radeq Labin kehittämä ainutlaatuinen sokeritahnan valmistustekniikka, joka sisältää innovatiivisen sokerin, prebioottien ja glukonolaktonin yhdistelmän.

Sokeroinnin edut

Sokeroinnilla on useita etuja, kuten:

Luonnonmukaiset ainesosat: Sokerointimassa valmistetaan luonnonmukaisista ainesosista, kuten sokerista ja vedestä, jotka ovat turvallisia iholle eivätkä aiheuta ärsytystä tai allergisia reaktioita.

Vähemmän kivuliaampi: Sokerointi on perinteistä vahausta kivuttomampi, koska sokerointimassa tarttuu vain karvoihin eikä ihoon, mikä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon herkälle iholle.

Pitkäkestoiset tulokset: Sokerointi poistaa karvat kokonaan, mikä tarkoittaa, että karvat kasvavat hitaammin takaisin. Karva kasvaa myös paljon heikompana takaisin, joten säännöllisesti sokeroidessa karva lähtee kerta kerralta helpommin.

Kuorii ihoa: Sokerointi ei poista pelkästään karvoja, vaan myös poistaa kuolleen ihosolukon, jättäen sen pehmeäksi ja sileäksi.

Sokerointi soveltuu kaikille ihotyypeille: Sokerointi on hellävarainen karvanpoistomenetelmä, joka sopii kaikille ihotyypeille, mukaan lukien herkälle iholle tai allergikoille.

Ympäristöystävällinen: Sokerointimassa on luonnon ainesosista valmistettu eli se on myös biohajoavaa, mikä on myös hyväksi ympäristölle.

Kuinka sokerointiin kannattaa valmistautua?

Vinkkejä valmistautumiseen:

 • Varmista, että karvat ovat tarpeeksi pitkiä: Sokerointia varten optimaalinen karvanpituus on noin 3-6 mm. Jos karvat ovat liian lyhyitä, sokerointimassa ei välttämättä tartu karvoihin kunnolla. Jos karvat ovat liian pitkiä, poistaminen voi taas olla kivuliaampaa.
 • Kuori ihoasi: On tärkeää kuoria ihoa ennen sokerointia, jotta suurin osa kuolleista ihosoluista irtoaa ja sokerimassa tarttuu paremmin karvoihin. Käytä mielellään kuorintahanskaa.
 • Vältä voiteiden tai öljyjen käyttöä ennen sokerointia: Älä levitä voiteita, öljyjä tai muita kosteusvoiteita ihollesi ennen sokerointia, sillä ne voivat vaikeuttaa sokerointimassan tarttumista karvoihin.
 • Vältä auringonottoa: Vältä altistamasta ihoa auringolle tai UV-valolle 24 tuntia ennen sokerointia, sillä tämä voi tehdä ihostasi herkemmän.
 • Pukeudu mukaviin vaatteisiin: Pukeudu löysästi istuviin vaatteisiin sokerointia varten, jotta iho ei ärsyynny sokeroinnin jälkeen.
 • Juo tarpeeksi vettä: Riittävä veden juominen ennen ja jälkeen sokeroinnin voi auttaa pitämään ihosi kosteutettuna ja vähentää ärsytyksen riskiä.

Sokerointiprosessi:

 • Sokeroija levittää lämmitettyä sokerointimassaa iholle ja levittää sen tasaisesti karvojen kasvusuuntaan.
 • Sokerointimassa vedetään osissa iholta, vetäen kuolleen ihosolukon ja karvat mukanaan.
 • Prosessi toistetaan, kunnes kaikki halutut karvat on poistettu.
 • Sokeroinnin jälkeen sokeroija nyppii vielä viimeisetkin karvat pois pinseteillä, puhdistetaan ja levitetään iholle rauhoittava prebioottinen jälkihoitovoide

Kenelle sokerointi sopii?

Sokerointi sopii kaikille, jotka haluavat päästä karvoistaan eroon. Sokerointi sopii kaikenikäisille naisille ja miehille muutamia poikkeuksia lukuunottamatta. Ensimmäinen sokerointikerta saattaa olla vähän kivuliaampi, mutta toisella käsittelykerralla karva irtoaa jo helpommin. Sokerointi sopii myös raskaana olevalle mainiosti. Monille kasvava maha aiheuttaa haasteita intiimialueen ja säärien karvanpoistossa, jolloin sokerointi on loistavasti sopiva vaihtoehto. Sokeria voidaan käyttää myös kuivan, ihottumasta kärsivän ihon käsittelyssä. Sokerointi on luonnollinen karvanpoistotapa kaikille hygieniastaan välittäville!

Kenelle sokerointi ei sovi?

 • jos sinulla on suurentuneet suonikohjut, jotka koskettaessa tuntuvat epämukavilta.
 • jos sinulla on tuoreita arpia tai haavoja. Tässä tapauksessa haavan tai arven päältä ei sokeroida, mutta muualta voidaan sokeroida
 • jos olet polttanut ihosi auringossa. Iho on tällöin todella herkkä ja sen pitäisi antaa ensin parantua
 • jos sinulla on käsiteltävällä alueella syyliä. Syylät tarttuvat todella helposti, jolloin alueen sokerointia on hyvä välttää
 • partaa ei voi sokeroida
 • jos sinulla on isokokoisia mustelmia käsiteltävällä alueella. Mustelmien päältä ei voi tällöin sokeroida
 • jos sinulla on varsiluomia käsiteltävällä alueella. Tällöin luomet kierretään, jotta ne eivät pääse repeytymään.
 • jos olet juuri käynyt erikoiskasvohoidossa, jonka jälkeen sokerointia suositellaan vältettävän kasvojen alueelta.
 • Jos käytät vahvaa antibioottia, Roaccutania

Sokerointi Hakaniemi

Varaa aika Sokerointiin

Varaa aika sokerointiin kosmetologi Lealle!