Uutta: Purodoré Gold tuotteet ja hoidot

Tervetuloa Purodore`-Golden touch kasvohoitoon

Ylellinen, kosteuttava aikuisen ihon kasvohoito. Hoito toteutetaan Purodoren kotimaisilla kultaa sisältävillä luonnonkosmetiikka tuotteilla. Hoito on täydellisen rentouttava, kaikkia aisteja hellivä luksus elämys! Hoito aktivoi solujen uudistumista ja korjaa ihoa tehokkaasti. Vilkastuttaa verenkiertoa ja kollageenin ja elastaanin tuotantoa. Ehkäisee ihon pintakerroksen ohenemista. Soveltuu kaikille ihotyypeille. Hoito aloitetaan rentouttavalla yrttijalkakylvyllä.

Kasvohoito pitää sisällään Alkupuhdistuksen, kuorinnan, liftaavan ja samalla rentouttavan hieronnan: kasvojen, kaulan, decolteen ja pään alueelle sekä uudistavan Gold mask naamion ja ihoa viimeistelevän tehoseeumin ja loppuvoiteet. Hoito voidaan halutessasi aloittaa äänimaljarentoutuksella, jonka voit valita lisäpalvelulistasta.

 

Purodoré Gold tuotesarja

Purodoré Gold yhdistää huippuluokan luonnolliset raaka-aineet ylelliseen käyttökokemukseen. Gold -tuotelinjan ihonhoitotuotteet sisältävät erittäin arvokkaita ainesosia kuten kultaa, shampanjaa, silkkiä, tryffeliä, ruusua, hillansiemenöljyä ja paljon muuta. Näiden raaka-aineiden on kliinisesti todistettu olevan tehokkaita anti-aging aineita, ja lisäksi nämä ainesosat todella hemmottelevat aistejasi ja ihoasi.

Tuotteet eivät sisällä mitään haitallisia kemikaaleja (kuten parabeeneja, synteettisiä hajusteita, mineraaliöljyjä, PEG:tä, silikoneja, akryylisulfaatteja tms.). Suunniteltu ja valmistettu Suomessa.